Medewerkerstevredenheidsonderzoek met een feedback paal

Op een eenvoudige en leuke manier feedback ontvangen van je medewerkers? Dat kan met de feedbackpaal van Bee-Line. Tevreden medewerkers zijn productiever dan medewerkers die niet blij zijn op hun werk. Met de tevredenheidszuil van HappyorNot krijg je dagelijks inzicht in de tevredenheid van jouw medewerkers.

  • Eenvoudig op te zetten
  • Volledig draadloos
  • Geen wifi nodig
  • 24/7 toegang tot rapportages
  • Vier verschillende uitvoeringen

Wil je meer informatie over de feedbackpaal? Neem direct contact met ons op via +31 (0)30 2682957 en krijg meteen antwoord op je vragen.

MEET

Luister naar je klanten en medewerkers en verzamel continu feedback op locatie

WEET

Analyseer de feedback met behulp van onze rapportage service

VERBETER

Gebruik de data om jouw service te verbeteren en verhoog de prestaties van jouw bedrijf

Hoe werkt de feedback paal?

De HappyorNot feedbackpaal is zeer gebruiksvriendelijk en laagdrempelig in gebruik. De paal is volledig draadloos, werkt op duurzame batterijen en heeft geen wifi nodig. Hierdoor is hij heel eenvoudig en snel te installeren en neer te zetten waar jij dat wilt. Vervolgens bedenk je een vraag die je graag aan je medewerkers wilt stellen. Vraag ze bijvoorbeeld hoe hun werkdag was. Zij kunnen vervolgens antwoorden door op een van de vier smileys te drukken die het beste bij hun ervaring past. Dit geeft jou waardevolle informatie over de tevredenheid van je medewerkers. Alle resultaten van de tevredenheidspaal ontvang je vervolgens per e-mail en zijn te bekijken in jouw eigen dashboard, zodat je de data kunt analyseren en gebruiken om bepaalde zaken op de werkvloer te verbeteren. Zo kun je bijvoorbeeld vergelijken of er verschil is in tevredenheid per dag.

Resultaten analyseren

Je ontvangt uitgebreide rapportages van de feedback per e-mail. Op die manier kun je per week, per dag en zelfs per uur zien hoe tevreden jouw medewerkers zijn. Aan het einde van bijvoorbeeld elke week of maand kun je de resultaten delen met de medewerkers en ze samen evalueren. Hoe vaak is er op de knoppen gedrukt en wat waren de resultaten? Zo’n moment biedt weer ruimte voor discussie over wat er goed gaat en wat er beter kan op de werkvloer.

Alle data is ook te bekijken in jouw eigen dashboard, zodat je te allen tijde verder kunt inzoomen op de gegevens. Ook kun je uiterst eenvoudig eigen rapportages samenstellen en is het exporteren van de data een fluitje van een cent!

De voordelen van een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Een feedbackpaal om de tevredenheid van je medewerkers te onderzoeken brengt veel voordelen met zich mee:

Feedback op je beleid

Je kunt met de feedbackpaal dagelijks de tevredenheid van je medewerkers meten. Door de resultaten van een langere periode met elkaar te vergelijken, kun je zien of de tevredenheid toe- of juist afneemt. Voer aanpassingen door in het personeelsbeleid en ontdek meteen of ze de gewenste invloed hebben.

Enthousiaste medewerkers

Uit onze ervaringen met de feedbackpaal weten we dat medewerkers heel enthousiast reageren op de zuil en dat deze volop wordt gebruikt. Het geven van je mening kan ineens snel, gemakkelijk en anoniem. Medewerkers voelen zich gehoord en meer tevreden als ze merken dat er iets met hun feedback wordt gedaan.

Vertrouwen versterken

Door de resultaten van de feedbackzuil regelmatig te delen en te bespreken met je medewerkers, creëer je een omgeving waarin open communicatie een grote rol speelt en de norm is. Medewerkers zullen sneller hun mening durven geven, waardoor er meer vertrouwen en loyaliteit op de werkvloer ontstaat.

Voorbeeldvragen voor de feedback paal

Om waardevolle informatie te ontvangen via de feedbackpaal, is het uiteraard belangrijk je personeel de juiste vragen te stellen. Wij hebben alvast een aantal vragen voor je verzameld.

  • Hoe was je werkdag vandaag?
  • Hoe effectief was deze meeting?
  • Hoe gemotiveerd ben je vandaag?
  • Had je een productieve dag vandaag?

Door het stellen van de juiste vragen kom jij van alles te weten over hoe je medewerkers naar hun werk kijken. Ontdek bijvoorbeeld hoe gemotiveerd ze zijn of hoe leuk ze hun werk vinden.

Ben je geïnteresseerd in een tevredenheidspaal of wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op via 030 268 2957 of vul onderstaand contactformulier in.

Meer weten over het meten van de medewerkerstevredenheid met een feedback paal?

Ben jij geïnteresseerd in een feedback zuil of wil je meer informatie? Neem gerust direct met ons op via onderstaand contactformulier.

Gewenste verbetering *(Vereist)