Smiley Wall

Verzamel snel en gemakkelijk klantbeoordelingen met de Smiley Wall. De Smiley Wall is eenvoudig in gebruik en fraai van formaat. Bovendien kun je de Smiley Wall moeiteloos monteren en op elke gewenste hoogte plaatsen.

Hoe werkt de Smiley Wall?

Stel gericht die vraag aan je klanten, waar je feedback op wil

Verbeter je dienstverlening door de juiste vraag aan je bezoekers te stellen, bijvoorbeeld: ‘Hoe ben je vandaag geholpen?’ of ‘Ben je tevreden met onze service?’.

Plak de Smiley Wall direct waar je wil

De Smiley Wall terminal is gemakkelijk te bevestigen en neemt geen onnodige ruimte in beslag.

Verplaatsen

Hangt de Smiley Wall niet meer op de juiste locatie of wil je in een andere ruimte feedback verzamelen? De Smiley Wall is prima te verplaatsen. Lager, hoger of juist op een heel andere plek; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Waar kan ik de Smiley Wall bevestigen?

De Smiley Wall is geschikt voor elk bedrijf en ook voor elke ruimte. Plaats de Smiley Wall op een opvallende plek, bijvoorbeeld pal naast de uitgang. Zo maak je het de klanten gemakkelijk om direct feedback te geven over de service.

Tevreden klanten in drie stappen

1. Verzamelen

Meten is weten. Verzamel daarom relevante informatie van klanten over je bedrijfsvoering. Je bezoekers kiezen uit vier verschillende smileys.

2. Verwerken

Evalueer de resultaten en verwerk de informatie uit de nauwkeurige rapporten die per e-mail naar je worden verstuurd.

3. Verbeteren

Voer veranderingen door op basis van de resultaten, om in de toekomst een nog hogere klantwaardering te realiseren.

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte voor de Smiley Wall? Vul hier je gegevens in. We nemen direct contact met je op.