Smiley Terminal

Met behulp van de Smiley Terminal van HappyOrNot verzamelt u klantervaringen op een snelle en laagdrempelige manier. De Smiley Terminal is een volledig draadloze feedbackpaal, waardoor u hem eenvoudig op iedere gewenste plek plaatst. Denk bijvoorbeeld aan een plek naast de uitgang, waardoor klanten of bezoekers eerder geneigd zijn een eerlijke beoordeling te geven.

Uw Smiley Terminal is via een beveiligde verbinding gekoppeld aan uw online dashboard, waardoor alle verzamelde data 24/7 inzichtelijk is. Ontdek de mogelijkheden om erachter te komen hoe uw klanten en werknemers uw bedrijf ervaren, ontdek de verbeterpunten en profiteer van de grote voordelen van Feedbackmsiley.nl.

 • Voor gebruik van de Smiley Terminal is geen internetverbinding nodig
 • Volledig draadloos meetinstrument
 • Eenvoudig en snel te installeren: binnen 3 minuten
 • Voorzien van de nieuwste en slimste software voor accurate dataverzameling
 • In 2017, 2018, 2019 én 2020 zijn wij uitgeroepen tot de enige preferred reseller van HappyOrNot voor de Benelux

Voordelen Smiley Terminal

Het verkrijgen van betrouwbare klantervaringen is voor veel organisaties een lastige taak. Zo zijn ontevreden klanten eerder geneigd online reviews te plaatsen dan tevreden klanten, waardoor er online een onrealistisch beeld over de organisatie bestaat. Om een betrouwbaar inzicht te krijgen in de ervaringen van zowel de werknemers als klanten, is een laagdrempelig meetinstrument zoals de Smiley Terminal een goede oplossing. Met één eenvoudige druk op de knop krijgt u snel een goed beeld van de tevredenheid van klanten en personeel. Alle data worden direct opgeslagen en is 24/7 inzichtelijk via het online dashboard. Het implementeren van onze Smiley Terminal kent vele grote voordelen:

 • Het toont betrokkenheid en welwillendheid richting werknemers en klandizie op een laagdrempelige, maar zeer waardevolle manier.
 • U blijft continue op de hoogte van de klantervaringen en krijg vroegtijdig inzicht in eventuele verbeterpunten binnen de organisatie.
 • Het maakt de klantervaringen eenvoudig inzichtelijk voor de gehele organisatie
 • Het is geschikt voor iedere branche
 • Geeft 24/7 toegang tot de resultaten via online dashboard
 • U kunt resultaten eenvoudig delen op social media platforms

Heeft u vragen over Smiley Terminal of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op.

Neem contact op

Quick View laat in één oogopslag een samenvatting zien van de belangrijkste resultaten. Dit krijg je in een dashboard te zien door middel van informatieve widgets. Door al deze data op één plek te zien, bespaar je tijd.

Om data uitgebreid te kunnen analyseren, zijn er uitgebreide Analytics-dashboards. Deze zijn meer op de lange-termijn gericht en geven je de mogelijkheid om de data specifiek (voor exacte tijden en locaties) te analyseren.

HappyOrNot Terminal op maat voor uw onderneming

Om de Smiley Terminal van HappyOrNot volledig te integreren in uw bedrijf, is het bij ons ook mogelijk om uw Smiley Terminals volledig te customizen aan de hand van de huisstijl van uw onderneming. Zo beiden we u de mogelijkheid om uw Terminal op meer manieren volledig naar wens te maken:

Logo branding van Terminal

Bij Feedbacksmiley.nl bieden we u de mogelijkheid om uw Smiley Terminal te voorzien van uw logo, waardoor uw Terminal naadloos aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Logo’s verwerken we op de voet van de zuil, waardoor ook een groot logo tot de mogelijkheden behoort.

Custom branding van Terminal

Naast het verwerken van uw logo, bewerken we Smiley Terminals ook volledig naar wens, waarbij er legio mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de standaard kleuren naar de bedrijfskleuren en het volledig naar wens verwerken van lettertypes en voetplaten van de Smiley Terminal.

Wilt u volledig op maat geproduceerde Smiley Terminals voor uw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden.

Wat hebben Smiley Terminals nog meer te bieden?

Om de gebruiksvriendelijkheid van de HappyOrNot Terminals zo optimaal mogelijk te maken en de verzamelde feedback zo eenvoudig mogelijk te verwerken, zijn de Smiley Terminals voorzien van de nieuwste en slimste software.

Voorkom misbruik

Om zo nauwkeurig mogelijke klantfeedback te verzamelen, beschikt de Smiley Terminal over ingebouwde software die het overmatig indrukken van knoppen filtert. Op die manier bent u verzekerd van nauwkeurige en betrouwbare data.

Web- en e-mailrapportages

U ontvangt samenvattingen van de resultaten per mail. In de samenvattingen vindt u onder andere informatie over locatie en tijd. Daarnaast ontvangt u een zeer beknopte samenvatting die u eenvoudig intern deelt om de resultaten te evalueren en verbeterpunten bespreekbaar te maken.

Deel uw resultaten

De Smiley Terminal van HappyOrNot biedt ook de mogelijkheid om de resultaten van uw onderzoek te delen via social media platforms.

Vragen over Smiley Terminal? Neem contact met ons op

Bent u benieuwd hoe Smiley Terminal bijdraagt aan het verkrijgen van inzicht in klantervaringen en het verbeteren van de service richting uw klanten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030 268 2957 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en voorzien u graag van deskundig advies op maat.