Smiley Touch

De Smiley Touch van HappyOrNot: een makkelijke, effectieve en veilige manier om bezoekers, klanten en patiënten feedback te laten geven. Met deze gebruiksvriendelijke tabletversie van de zuil verzamelt u op twee verschillende manieren feedback:

  • Touch: Bezoekers klikken op het touchscreen dat voorzien is van een antibacteriële laag.
  • Mobile: Bezoekers scannen de QR-code of weblink met hun smartphone.

Dankzij de geïntegreerde follow up-mogelijkheden en de optie om de bezoekers zelf een opmerking te laten schrijven, kunt u – naast de scores – ook concrete feedback verwachten. Zo verzamelt u op een laagdrempelige manier inhoudelijk sterke feedback waar u snel verbeteringen mee door kunt voeren.

Neem contact op

Voordelen Smiley Touch

√ Adequate inzichten

Verkrijg diepgaande inzichten (vraag, follow-up en/of open feedback) om uw prestaties en klantervaring te verbeteren. De slimme software filtert onjuiste en foutieve input, waardoor u verzekerd bent van betrouwbare resultaten.

√ Een veilige en hygiënische methode

De feedbackpaal is voorzien antimicrobiële bescherming. Aanraken is zelfs niet per se nodig: denk aan inzet van de QR-code of weblink en/of het geven van feedback middels gebaren (beschikbaar vanaf zomer ’21).

√ Gebruiksklaar in enkele minuten

De Smiley Touch is snel te monteren en installeren, zonder gereedschap. Geen internetverbinding benodigd.

√ Rapportages

Interactief rapportagedashboard (24/7 bereikbaar). Ontvang of bekijk de rapportages via web of app, of ontvang ze automatisch via e-mail.

√ Personaliseren

Eigen huisstijl of geheel eigen design is mogelijk. Zo integreert u de paal volledig in uw eigen onderneming of ruimte.

Heeft u vragen over de Smiley Touch of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op.

Neem contact op

Quick View laat in één oogopslag een samenvatting zien van de belangrijkste resultaten. Dit krijgt u in een dashboard te zien door middel van informatieve widgets. Door al deze data op één plek te zien, bespaart u tijd.

Om data uitgebreid te kunnen analyseren, zijn er uitgebreide Analytics-dashboards. Deze zijn meer op de lange-termijn gericht en geven u de mogelijkheid om de data specifiek (voor exacte tijden en locaties) te analyseren.

Volledig en op maat voor uw bedrijf

De Smiley Touch is gemakkelijk en aantrekkelijk voor uw klanten of werknemers om te gebruiken. De informatie wordt weergegeven in een taal naar keuze. Het systeem heeft tevens een ingebouwde bescherming tegen misbruik die overmatig gebruik van de knoppen filtert. Dit verhoogt de nauwkeurigheid van de gegevens die u ontvangt.

Smiley Touch Varianten

De Smiley Touch is volledig aanpasbaar; u kunt de terminals aan de muur bevestigen, als table-top versie inzetten en natuurlijk op de klassieke paal plaatsen. Daarnaast biedt HappyOrNot de mogelijkheid voor custom-made branding.

De uitstraling van de terminal kan worden aangepast zodat deze aansluit op de omgeving, of dit nu een luchthaven, ziekenhuis of winkel is. U kunt de terminal laten voorzien van uw eigen logo dan wel uitgebreidere beeldmerken.

Voorkom misbruik

Om zo nauwkeurig mogelijke klantfeedback te verzamelen, beschikt de Smiley Touch over ingebouwde software die het overmatig indrukken van knoppen filtert. Zo bent u verzekerd van nauwkeurige en betrouwbare data.

Rapportage

De klantfeedback die door de HappyOrNot Smiley Touch wordt verzameld kan op verschillende manieren worden geraadpleegd en gedeeld. U heeft 24/7 toegang tot de resultaten via het online dashboard van HappyOrNot en via de smartphone-app. De resultaten zijn beschikbaar in twee formaten. Er is de Quick View – zoals de naam al doet vermoeden – een overzicht geeft van uw belangrijkste resultaten. Het wordt gepresenteerd via eenvoudige en informatieve widgets. Zo heeft u in één oogopslag de informatie die u zoekt.

De tweede rapportagevorm is het gedetailleerde overzicht. Hier kunt u onder andere langetermijn-trends analyseren om zo de verbeter- of knelpunten te vinden. Het geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf zó af te stemmen dat het voldoet aan de behoeften van uw klanten en werknemers.

Bovendien is er een Click & Share-mogelijkheid waarmee u de resultaten online kunt delen. De gegevens kunt u exporteren naar Excel, PowerPoint of PDF.

Web- en e-mailrapportages

U ontvangt samenvattingen van de resultaten per mail. In de samenvattingen vindt u onder andere informatie over de locatie en tijd van invullen. Daarnaast ontvangt u ook een beknopte samenvatting die u eenvoudig intern deelt om de resultaten te evalueren en verbeterpunten bespreekbaar te maken.

Vragen over Smiley Touch? Neem contact met ons op

Bent u benieuwd hoe de Smiley Touch bijdraagt aan het verkrijgen van inzicht in klantervaringen en het verbeteren van de service richting uw klanten en bezoekers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030 268 2957 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en voorzien u graag van deskundig advies op maat.