HappyOrNot Feedback SmileyTerminals worden gecoat in wetenschappelijk bewezen Anti-COVID Beschermende Film

Bron: HappyOrNot
Vertaling: Feedbacksmiley.nl

HappyOrNot heeft gekozen voor de PUREZONE® lijmcoating van HEXIS Graphics, die de ISO-norm voor efficiëntie tegen coronavirussen heeft gehaald, voor zijn wereldberoemde feedbackmanagementterminals.

HappyOrNot (www.happy-or-not.com), ’s werelds toonaangevende oplossing voor het beheer van klantervaringen, waarop onder andere JACK & JONES, Autogrill en London Heathrow Airport vertrouwen, kondigt vandaag aan dat het het eerste feedbackbedrijf ter wereld is dat zijn internationaal erkende ‘smiley face’-terminals met een antimicrobiële oplossing bekleedt waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze efficiënt is tegen coronavirussen en bacteriën, via ISO-normering (ISO21702).

HEXIS Graphics’ PUREZONE® kleeffilm is door HappyOrNot gekozen om in eerste instantie de smiley faced buttons van de Smiley Terminals te beschermen, die door 4.000 merken in 135 landen worden vertrouwd en die sinds 2009 meer dan 1,5 miljard in-moment feedback reacties hebben verzameld en gerapporteerd.

Hoe PUREZONE® werkt

Tussen de reinigingsfasen kan zich een gevaarlijke biofilm, bestaande uit micro-organismen en een slijmlaag die een mechanische reinigingsactie vereist, vormen op oppervlakken. PUREZONE® voorkomt de reformatie van biofilms en het is wetenschappelijk bewezen dat het de coronavirusviremie vermindert met 95% 15 minuten na het in contact komen met deze film, en met bijna 99,9% een uur na het in contact komen met deze film.

PUREZONE® is een transparante en waterdichte gegoten PVC die als barrière fungeert tegen vocht, die ziektekiemen nodig hebben om zich te kunnen vermenigvuldigen. De coating bevat gelijkmatig verdeelde zilverionen die in de film zijn ingekapseld en die tijdens reinigingswerkzaamheden en in aanwezigheid van vocht uit de toplaag van de film vrijkomen en bij contact met bacteriën hun metabolisme blokkeren en/of hun proliferatiemechanisme onderbreken, wat leidt tot hun vernietiging.

PUREZONE® is effectief tegen 99,99% van de kiemen (in overeenstemming met de ISO 22196-norm), en is volledig ecologisch. Het is geschikt voor gebruik in ruimtes die een hoge mate van hygiëne vereisen, waaronder ziekenhuizen, agro-voedingsmiddelen en natte ruimtes. De coating is compatibel met standaard reinigingsprotocollen, bestand tegen de meeste chemische middelen, alcohol, verdunde zuren en oliën, en is niet prikkelbaar voor de menselijke huid.

HappyOrNot’s Smiley Terminals bestaan uit vier smiley-achtige knoppen die klanten kunnen indrukken om aan te geven of ze erg blij, blij, ontevreden of zeer ontevreden zijn met de service die ze ervaren hebben. Nieuwe SmileyTerminals zullen nu standaard voorzien zijn van deze antimicrobiële coating, terwijl bestaande terminals eenvoudig achteraf kunnen worden voorzien van de folie.

Alle HappyOrNot-terminals die door de coating worden beschermd, zullen een sticker met authenticiteit dragen, wat betekent dat klanten veilig en in vertrouwen anonieme feedback kunnen geven.

Heikki Väänänen, HappyOrNot CEO en mede-oprichters, vertelt: “De veiligheid van onze klanten en de mensen die zich met onze terminals bezighouden, blijft onze topprioriteit. Wij hebben onze klanten altijd gemakkelijk te volgen, maar toch gedetailleerde reinigingsinstructies gegeven om ervoor te zorgen dat het hoogste niveau van hygiëne wordt gehandhaafd. Als gevolg daarvan blijken onze terminals doorgaans schoner te zijn dan veel andere items of apparaten waarmee bezoekers in contact kunnen komen. Sinds 2009 zijn er inderdaad 1,5 miljard interacties geweest met onze terminals en er is geen enkel geval van overdracht van enige vorm van ziekte gemeld.

“Wij willen echter dat klanten zich zo veilig mogelijk voelen en daarom zijn wij het eerste bedrijf binnen onze sector dat deze maatregel uitrolt. Met het oog op de toekomst zal het voor bedrijven nog belangrijker zijn om de tevredenheid, het geluk en het vertrouwen van klanten en werknemers te meten en door de HEXIS PUREZONE® -coating toe te passen op onze ongeëvenaarde diensten voor het verzamelen van feedback stellen wij hen in staat om dit op een veilige en verantwoorde manier te doen.”