HappyOrNot’s gehele assortiment van Feedback-zuilen is nu beschermd tegen het Coronavirus

Bron: HappyOrNot
Vertaling: Feedbacksmiley.nl

HappyOrNot werkt samen met Nanoveu om de Smiley Touch touchscreen-terminals te bedekken met een antimicrobiële beschermfolie voor op het scherm.

HappyOrNot (www.happy-or-not.com), de toonaangevende oplossing voor de verbetering van de klantervaring, kondigt vandaag aan dat de Smiley Touch-terminals zullen worden gecoat in de antimicrobiële schermbeschermingsfilm van Nanoshield die wetenschappelijk is bewezen (via ISO-normering ISO21702), ter beschermen tegen COVID-19.

De samenwerking met Nanoveu, de ontwikkelaars van de Nanoshield technologie, komt voort uit een gelijksoortige samenwerking met HEXIS Graphics, die HappyOrNot’s Smiley Terminal feedback systeem met zijn antimicrobiële PUREZONE® oplossing coat. Dankzij deze twee partnerschappen zorgt HappyOrNot ervoor dat het volledige productassortiment van instant feedbacksystemen, waarop 4.000 klanten in 135 landen vertrouwen, wordt ondersteund door een extra veiligheidsmaatregel. Ze zijn nu beschermd tegen bacteriën en virussen, die zowel tijdens de pandemie als op de lange termijn van cruciaal belang zijn.

Hoe werkt Nanoshield?

Nanoshield’s antimicrobiële films en telefoontoebehoren zijn zelfdesinfecterend en reinigen continu oppervlakken om ze virus- en bacterievrij te houden, op basis van gecertificeerde laboratoriumtest (Japanse standaard JIS Z 2801 en ISO 21702 GLP-rapporten).

  • Elektrisch geladen koperionen hechten zich aan virussen en bacteriën, waardoor ze niet meer actief zijn.
  • Het nanokoper reageert met moleculen die door bacteriën worden geproduceerd om een chemische stof te vormen die Reactive Oxygen Species (ROS) wordt genoemd.

ROS beschadigt zowel de eiwitten als de nucleïnezuren in virussen en bacteriën en zorgt voor een antibacterieel en antiviraal effect.

  • Alle virussen zijn in beginsel omgeven door een beschermende eiwitlaag die de besmettelijke componenten binnenin houdt. Om virussen te kunnen verspreiden moet deze laag intact blijven. De koperdeeltjes worden snel geabsorbeerd in deze proteïnelaag, waardoor hun beschermende wand barst.

HappyOrNot’s Smiley Touch

De Smiley Touch is een stijlvolle touchscreen-tabletterminal, met mobiele netwerktechnologie, die drie-traps enquêtes biedt en bedrijven inzicht geeft in de klantervaring op meerdere niveaus. De enquêtes bestaan uit:

  • Hoofdvraag – De tablet toont de enquêtevraag en geanimeerde 4-Smileys (en wordt geleverd met een optioneel attentiebordje). Voorbeelden van typische vragen en aanwijzingen zijn onder andere: Hoe is onze service, vandaag?’ of ‘Hoe vriendelijk is ons personeel’. Klanten antwoorden vervolgens door te kiezen voor een van de vier Smiley-mogelijkheden.
  • Vervolgvraag – Klanten krijgen direct een tweede, vervolgkeuzemogelijkheid aangeboden. Als een klant bijvoorbeeld ontevreden is over een bepaald probleem, wordt in de vervolgvraag een (aanpasbare) lijst met oorzaken weergegeven, zoals ‘service’ of ‘personeelsvriendelijkheid’, zodat er meer gedetailleerde informatie kan worden verzameld.
  • Open feedback – Tot slot krijgen klanten de mogelijkheid om via een tekstkader extra commentaar achter te laten, waardoor bedrijven nog meer kwalitatieve feedback krijgen.

Heikki Väänänen, HappyOrNot CEO en oprichter: “Het welzijn en de veiligheid van onze klanten en de mensen die zich met onze terminals bezighouden, blijft onze topprioriteit. Ons partnerschap met Nanoveu, een leider op het gebied van antimicrobiële films, is belangrijk omdat het ervoor zal zorgen dat onze Smiley Touch touchscreen-terminals, waarop duizenden merken wereldwijd vertrouwen, nu een extra veiligheidsniveau hebben. Dit is bewerkstelligd doordat ze nu beschermd zijn tegen bacteriën en virussen met deze films, waardoor mensen niet alleen veilig zijn tijdens de pandemie, maar ook op de lange termijn. Samen met Nanoshield zullen we bedrijven in staat stellen om onverminderd door te gaan met het verzamelen van kritische klantfeedbackgegevens, waarbij het belang van deze inzichten toeneemt tijdens de pandemie, en daarna”.

Alle HappyOrNot-terminals die door de coating worden beschermd, zullen een sticker met authenticiteit dragen, wat betekent dat klanten veilig en in vertrouwen anoniem feedback kunnen blijven geven.

Alfred Chong, Chief Executive Officer, Nanoveu Pte Ltd., geeft aan: “Nanoveu’s antivirale film maakt gebruik van een unieke op koper gebaseerde nanotechnologie om een breed spectrum aan virussen en bacteriën te doden zonder dat er voortdurend moet worden gewist of gedesinfecteerd. De film is helder en eenvoudig aan te brengen op touch-screen oppervlakken, waardoor het ideaal is voor een grote verscheidenheid aan toepassingen.

“We zijn er uitzonderlijk trots op dat we met HappyOrNot samenwerken om mensen over de hele wereld een betere en veiligere winkelervaring te bieden. Door deze samenwerking is HappyOrNot in staat om klantonderzoeken uit te voeren met behulp van Nanoveu-technologie die gebruikers beschermt tegen virussen en bacteriën. Belangrijk is dat klanten HappyOrNot touchscreens kunnen gebruiken met het vertrouwen dat hun veiligheid voorop staat”.

Neem nu contact met ons op, voor een offerte op maat.
Als de geautoriseerde vertegenwoordiging van HappyOrNot in de Benelux staan we voor u klaar.